درمان آرنج تنیس بازان با عمل جراحی
چنانچه علایم بیماری شما پس از گذشت 6 تا 12 ماه از درمان تنیس البو رفع نشود، پزشک ممکن است عمل جراحی را توصیه کند. اغلب روشهای جراحی تنیس البو یا آرنج تنیس بازان شامل جدا کردن ماهیچه آسیب دیده و اتصال مجدد ماهیچه سالم به استخوان میشود. روش صحیح جراحی برای شما به طیفی از عوامل خاص بستگی دارد. این عوامل شامل دامنه جراحت، سلامت عمومی بدن و نیازهای شخصی شما می شود. در مورد گزینه های درمانی و خطرات احتمالی همراه با هر روش درمانی، با پزشکتان صحبت کنید.
جراحی باز
رایجترین روش ترمیم آرنج تنیس بازان، جراحی باز است. در این روش برشی بر روی بازو ایجاد میشود. جراحی باز معمولا به صورت سرپایی انجام میشود و به ندرت به بستری شدن در بیمارستان نیاز دارد.
عمل جراحی آتروسکوپی
تنیس البو را همچنین میتوان با استفاده از وسایل بسیار کوچک و ایجاد برشهای کوچک ترمیم کرد. همانند جراحی باز این روش نیز به صورت سرپایی انجام میشود.
خطرات عمل جراحی
مانند هر عمل جراحی، خطراتی در عمل جراحی آرنج تنیس بازان یا تنیس البو وجود دارد. رایج ترین مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد، شامل موارد زیر می شود:
عفونت
· آسیب به عصب و رگ های خونی
· احتمال توانبخشی پس از مدت طولانی
· از دست دادن قدرت
· از دست دادن انعطاف پذیری
· احتمال احتیاج به جراحی مجدد
توانبخشی پس از جراحی
فعالیتهای توانبخشی پس از عمل جراحی عبارتاند از استراحت، ورزش و روشهای درمانی محتاطانه که این فعالیتها به بهبودی شما کمک خواهند کرد. میزان موفقیت شما در برنامهی توانبخشی، به میزان همکاری با پزشک و فیزیوتراپیست و همچنین نحوهی مدیریت بهبودی در منزل بهصورت روزانه، بستگی دارد. هیچ دو برنامهی توانبخشی، مانند یکدیگر نیستند. مدت زمان موردنیاز برای اجرای برنامهی توانبخشی، به میزان جراحت قبل از انجام عمل جراحی، نوع عمل جراحی انجامشده و میزان فعالیت و سلامتی شما قبل از انجام عمل، بستگی دارد.