مشکلات کف پا
هرکدام از پاها شامل 26 استخوان است که دوقسمت کمانی را تشکیل داده است. کمان طولی که در راستای پا وکمان عرضی که درعرض پا قرارگرفته است استخوان های ناحیه کف پا در ابتدا بوسیله یک قالب و بوسیله رشته های فیبری که به عنوان لیگامان شناخته شده است به یکدیگر متصل شده اند ماهیچه های پا که بافت های سخت و محکمی است و به عنوان ماهیچه های کف پا شناخته شده است دومین ناحیه ای است که از پا نگهداری و پشتیبانی می کند. همچنین وسایل کمک درمانی مانند پدهایی برای کف پا وجود دارد و حتی انجام ماساژ کف پا که می تواند از وارد شدن فشار روی کف پا جلوگیری کند و نقش ضربه گیر را ایفا کند. درد کف پا معمولا بر اثر عملکرد اشتباه یا واکنش هر کدام از ساختارهای کف پا ایجاد میشود. با پیشرفت های کنونی درمان درد کف پا بسته به دلیل درد کف پا و علل آن امکان پذیر است. گاهی ورزش های مربوط به صافی کف پا نیزمی تواند در درمان درد کف پا موثر باشد.
انواع درد کف پا
درد پاشنه: اگر از پاشنه پای خود بیش از حد استفاده کنید یا آسیب ببینید، ممکن است درد پاشنه پا را حس کنید. این درد ممکن است خفیف باشد و گاهی ناتوان کننده میشود.
درد برجستگی (زیر پنجه) کف پا: چنانچه از پاشنه درد رنج میبرید، احتمالاً به عارضه التهاب آرنگ یا رباط کف پا به نام پلانتار فاسیا دچار شدهاید. تحریک یا التهاب نوار بافتی محکم اتصال دهنده استخوان پاشنه به پنجه را التهاب آرنگ کف پا گویند. این عارضه معمولاً صبح هنگام یعنی زمان بیدار شدن از خواب بیشترین شدت را دارد و درد حاصل از آن در پاشنه یا قوس کف پا حس میشود.
درد قوس کف پا: بعضی اوقات به دنبال فعالیت هایی چون دویدن، پیاده روی و پرش، قوس کف پا دچار درد و آسیب می شود. افرادی که کف پای صاف دارند بیشتر دچار درد قوس کف پا می شوند. درد قوس کف پا معمولا به آهستگی ظاهر می شود ولی گاهی اوقات پس از پرش یا دوی سرعت، فرد به طور ناگهانی دچار درد کف پا می شود و در قوس کف پایی احساس درد شدیدی می کند.
درد انگشت پا: علل مختلفی می توانند باعث درد انگشت پا شوند، از پینه پا گرفته تا مشکلات عصبی.
درد کناره بیرونی کف پا