Dr.Majid Dastani PT, Bcs,Msc, DPT

فیزیوتراپیست دکتر مجید داستانی

فیزیوتراپیست دکتر مجید داستانی

Dr.Majid Dastani PT, Bcs,Msc, DPT

فارغ التحصیل فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دکترای حرفه ای فیزیوتراپی از اسپانیا
فلوشیپ تخصصی فیزیوتراپی مغز و اعصاب از بلژیک
فیزیوتراپیست سابق تیم های ملی کشتی و راگبی

فیزیوتراپیست سابق تیم‌ملی وزنه برداری
عضو انجمن فیزیوتراپی امریکاAPTA
عضو انجمن فیزیوتراپی ایران IPTA
فیزیوتراپیست نمونه نظام پزشکی در سال 1395

دارای مدارک توانبخشی تخصصی ستون فقرات،اسکولیوز و ضایعات نخاعی از ژاپن
دارای مدرک درمان SEITAI از ژاپن

درمان تخصصی آسیبهای ورزشی
درمام تخصصی بیماریهای ارتوپدی و مغز و اعصاب بر اساس متدهای روز دنیا
استفاده از تکنیکهای درمان دستی به ویژه ریلیز (آزادسازی)عضلانی بهترین روش درمان نقاط ماشه ای

کلینیک فیزیوتراپی تخصصی هدی: تهران،ولنجک،بالاتر از اجلاس سران،انتهای یمن،جنب شیرینی کوک،ساختمان سبز،طبقه اول واحد 3


تلگرام : dr_majid_dastani@

شبکه تلگرام:drdastaniphysio@

اینستاگرام(ویدئوهای تخصصی):dr.dastani.physio@

تماس از طریق تلگرام و واتس اپ نیز امکانپذیر می باشد

همراه ما باشید با شبکه فیزیوتراپی telegram.me/drdastaniphysio

بورسیت پنجه غازی

شنبه, ۲۳ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۱۲ ب.ظ


مقدمه: پنجه غازی به منطقه ای در پروگزیمال تیبیا در قسمت آنترو مدیال گفته می شود که محل اتصال تاندون سه عضله سارتوریوس، گراسیلیس و سمی تاندینوزوس می باشد. از لحاظ بالینی دردهای این منطقه به بورسیت پنجه غازی مرتبط می گردد. علایم و نشانه های آن شامل درد لوکالیزه، حساسیت و تورم در این ناحیه است. از جمله ریسک فاکتورهای شایع موثر در ایجاد بورسیت پنجه غازی به چاقی، استئو آرتریت و راه رفتن غیر طبیعی میتوان اشاره نمود.

روشهای رایج برای درمان بورسیت پنجه غازی شامل تزریق موضعی نوعی کورتون طولانی اثر در ناحیه بورس پنجه غازی و یا استفاده از یک مسکن ضد التهابی غیر استروئیدی، ماساژ و روشهای فیزیوتراپی می باشد ( درمان های نگهدارنده). به ندرت در درمان این ضایعه به جراحی نیاز می شود.
هدف: هدف از تحقیق مقایسه نتایج درمان بورسیت پنجه غازی با دو روش درمان نگهدارنده و یا تزریق تریامسینولون است و اینکه میزان رضایتمندی بیماران و پاسخ به درمان در کدام گروه درمانی بیشتر است.
مواد و روش ها: از میان بیمارانی که با بورسیت پنجه غازی به درمانگاه سرپایی بیمارستان آریا، بیمارستان 22 بهمن و مطب مراجعه کرده بودند، 58 بیمار در این مطالعه شرکت کردند. بیماران به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه با درمان نگهدارنده و گروه دیگر با تزریق موضعی تریامسینولون مورد درمان قرار گرفتند. نتایج درمان، سه هفته بعد با معیارهای ارزیابی درد (VAS(Visual Analouge Scale و عملکرد western Ontario and McMaster Universities ارزیابی شدند.

نتایج: بر اساس معیار (VAS(Visual Analouge Scale در هر گروه بیماران، در میانگین شدت درد زانوی چپ (5.9±55) و بعد از درمان (5.79±33.61) اختلاف معنی داری مشاهده شد. (P=0.0113) اما نتیجه درمان در بین دو گروه اختلاف معنی داری نشان نداد. (P=0.338) بر اساس معیار WOMC(Western Ontario and McMaster Universities) نیز پس از تحلیل لوجستیک (آزمون والد)، شدت درد زانوی چپ قبل و بعد از درمان (Wald Chi- squares=14.9) اختلاف معنی داری نشان داد (P=0.0108)، اما در بین دو گروه درمانی، میزان کاهش شدت درد(Wald Chi- squares) تفاوتی نشان نداد. (P=0.151)
براساس معیار VS نیز بین میانگین شدت درد زانوی راست قبل (6.20±44.74) و بعد از درمان (6.08±24.21) اختلاف معنی داری مشاهده شد (P=0.0195)، اما باز هم در بین دو گروه مورد مطالعه اختلاف معنی داری دیده نشد. (P=0.968) براساس معیار WOMC نیز پس از تحلیل لوجستیک (آزمون والد)، در شدت درد زانوی راست قبل و بعد از درمان (Wald Chi-squares=4.88) اختلاف معنی داری مشاهده شد (P=0.3002)، اما در بین دو گروه درمانی (Wald Chi-squares=1.51) شدت درد تفاوتی نشان نداد. (P=0.825)
نتیجه گیری: تزریق موضعی تریامسینولون و درمانهای نگهدارنده در درمان بورسیت پس انسرینوس روش مناسبی محسوب می شوند و نتیجه درمان با این دو روش تفاوت عمده ای با یکدیگر ندارد. 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی